Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)


SUBCAMPIÓ D,ESPANYA 2012

L'excursió s'ofereix tot l'any i és l'excursió original des de 1989 .. Els vols recomanats són al matí i des del globodromo, únic de l'estat espanyol autoritzat per aviació civil. Calculeu tot un matí o tota una tarda. Ja a primera hora, podrà gaudir en el globodromo d'un cafè al bar, un vídeo de globus a la sala i unes explicacions dels pilots, els quals compartiran amb vostès la seva passió per l'aerostació com si fos el seu primer día.La durada del vol: de 60 a 90 minutos.

La durada total de l'excursió és de 4 a 5 hores.

L'excursió comença a l'alba. Amb la sortida del sol tots es reuneixen al Globodromo oficial a Manacor per mesurar vents i decidir el lloc d'enlairament.Tothom pot ajudar a muntar els globus (sempre guiats pels pilots), un cop mig plens amb l'aire de potents ventiladors, les flames dels cremadors trenquen el silenci del matí i comencen a elevar la lona. És el moment!. Tothom a pujar als globus, ràdios, altímetre, GPS, brúixola, mapes, etc ... Un cop esta tot en el globus, enlairem. Després del moment d'excitació arriba la calma. Metro del metro ens elevem suaument i comencem a contemplar el paisatge, aviat veurem Cabrera, potser Menorca quan arribem als 300 o 500 metros.En il globus no fa fred ja que volem dins del vent amb el vent i no ho notem. El silenci i la sensació de llibertat són únics, pobles, finques i muntanyes queden als nostres peus. El temps de vol passa volant, però els records queden per sempre gravats en el nostre cor i les nostres pupil brillen al so dels raigs del sol. Un cop a terra vam celebrar el tradicional bateig de l'aire amb corresponent certificat de vol i un esmorzar Buffet.


Un final molt divertit per aquesta romàntica experiència.


Booking online