Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)
L'excursió comença amb una benvinguda al globodromo oficial de Manacor i després el nostre equip humà s'agafarà el temps per poder explicar amb detall tot el referent a l'aerostació, sense presses, els explicarem totes les normes de seguretat i amb alegria els involucrarem en tots els detalls d'aquesta excitant excursió.

El muntatge dels aerostatos, cistelles, cremadors, lona, ​​són una de les parts més excitants del vol i on més records us donaran. voluntàriament podeu ajudar al muntatge d'aquest i els pilots us s'involucraran en el mateix perquè us sentiu una mica montgolfiere.

Imaginin-se la sensació de poc a poc separar els seus peus de terra, en l'últim artefacte romàntic que ens queda en els nostres temps, mà amb mà amb la seva parella i veure com l'illa de Mallorca es presenta sota dels seus peus. L'enlairament és tan suau que no notarà la separació del sòl.El vol és sobretot una aventura romàntica a càmera lenta, una sensació de pau i llibertat indescriptible, que quedarà gravada en la seva ànima i en el seu cor de per vida.

Es sentirà com en un altre món, només de vegades tornat a la realitat per la infinitat d'explicacions que s'esforcen en donar els nostres pilots

L'aterratge del globus, és suau, tranquil però excitant a la vegada. sempre en camps sense conrear, els nostres companys de terra (6 companys) que ens segueixen en els seus vehicles tot terreny i furgonetes, ens ajudaran còmodament a recollir el material i portar-nos en el lloc d'aterratge de tornada al globodromo.

Un cop al globodromo, es realitzarà el bateig de l'aire, lliurament de diplomes, i un esmorzar Buffet lliure com un vídeo CD, d'aquesta un record inigualable per recordar la seva experiència i convidar als seus amics a venir amb nosaltres en els nostres pròxims vols.