Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)Els recollim del seu hotel i els portem al globodromo. Els vols són tant al matí com a la tarda, encara que la qualitat dels vols al matí i la seguretat són millors, per la qual cosa, són els que amb molta diferència més recomanem.

Al globodromo hi ha una sala i un porxo, begudes i esmorzar inclosos! igual que un vídeo del dia personalitzat per a cada participant!Teambilding, això és Mallorca Balloons, fent que tots d'una forma alegre i voluntària col.laborin en el muntatge i desmuntatge dels globus.Exclusivitat Total, això és el que oferim, amb tots els extres que desitgin, hostesses, recollida amb helicòpters, limousines, o combinat amb altres excursions marines, cavalls, kayaks, paintball, bicicletes, senderisme o segway entre altres.

Disposem d'una sala de reunions petita, per a màxim 30 persones amb un vídeo per si volen promocionar o vendre els seus productes.

Tantes begudes com es vulgui i esmorzar extraordinari Buffett inclosos!

igual que un vídeo del dia personalitzat per a cada participant!