Español (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Russian (CIS)CatalanPolish (Poland)Italian - ItalyPortuguês (Brasil)Bulgarian (Български)Čeština (Česká republika)VOL CHARTER, ideal per a parelles que volen celebrar alguna cosa, aniversaris, peticions de mà o simplement volen volar sols sense altres passatgers. Vols al matí oa la tarda, sortint des del globodromo o des de la seva pròpia finca. També existeix la variant de poder esmorzar en el globus, atesos per una hostessa i si ho vols una mica més especial, et recollim i portem al globodromo, finca o hotel en helicòpter. 

Els globus per charter tenen capacitat per a 2, 3, 4, 6 persones. Aquets vols son diaris.

Mallorca Balloons VOL LLUM DE LLUNA: Un vol únic i impressionant, volant abans de la sortida de l'alba i donant-li la benvinguda a la sortida del sol en el setè cel.

També existeix la variant de poder esmorzar en el globus, atesos per una hostessa i si ho vols una mica més especial, et recollim i portem al globodromo, finca o hotel en helicòpter Aquest vol també és possible a les tardes amb certes variants.

Mallorca Balloons VOL DE TRAMUNTANA:

Sens dubte el vol més arriscat i no cada dia possible, però si es fa, quedarà gravat a la retina per sempre. Sobrevoli la serra de tramuntana aconseguint altures de més de 2000 metres i visualitzant un panorama únic en la seva bellesa.
Hi ha diversos vols des de diferents zones d'enlairament.
ROMÀNTIC Mallorca Balloons AMB ELS AMETLLERS EN FLOR: al mes de gener i febrer, vols idèntics als de "vol sol per a dos" però podent observar els ametllers en flor.

Mallorca Balloons SOBRE PALMA:
I perquè no veure la catedral, el castell Bellver o el port, mentre saludes als teus veïns sota teu? Un vol exclusiu però alhora, el més barat durant el any 2012.


Mallorca Balloons ALS ALPS: des de l'any 1993 anem a participar en regates als alps. El preu tots els vols que puguis realitzar durant una setmana, transport, hotel i menjars. Els vols es realitzen a finals de gener ja que és la millor època per poder veure mig país i tot i així en el globus no fa fred.